Rólam

Marton Ancsa vagyok, az Art on Me megálmodója és tervezője.Sokan kérdezik, hogy honnan ered az Art on Me márkanév. Nem nagy titok, a vezetéknevem betűiből raktam össze, így az általam tervezett ruhákhoz hasonlóan, a márkanév is belőlem született.

Ruhatervezői tanulmányaimat 2001-ben fejeztem be, majd ezt követően felsőfokon több szakmát is tanultam még (idegenforgalom, újságírás és belsőépítészet).

Útkeresésem és szárnnyitogatásaim során, saját önkifejezésemet végül a ruhák tervezésében találtam meg, és 2011-ben visszatértem a szívemhez legközelebb álló szakmámhoz.

Egészen kicsi korom óta foglalkoztat, hogy valami kézzelfoghatót hozzak létre. Abban már az elejétől fogva biztos voltam, hogy olyan ruhákat és kiegészítőket szeretnék készíteni, amelyeket én is szívesen viselnék. Fontos számomra az is, hogy a kollekciók egymásra épüljenek, így egy korábbi modellt, akár a legújabb darabokkal is lehessen hordani.

Amikor elkezdtem komolyabban ruhatervezéssel foglalkozni, a terveim megvalósításhoz szinte semmilyen eszköz nem állt a rendelkezésemre, csak álmaim voltak. Lépésről lépésre építettem fel mindent, először kibéreltem egy kis műhelyt, majd szereztem egy asztalt, és idővel megvettem az első saját varrógépemet is.

Néhány egyszerű szabású pólóval indult az Art on Me, majd fokozatosan haladtam az egyre bonyolultabb fazonok felé.

Nagyon vizuális típus vagyok, geometriai formákban gondolkodom, így az Art on Me ruhák a rajzfázist kihagyva, a fejemben tekeredve alakulnak át szabásmintákká, majd hordható ruhadarabokká. Ez az elmémben zajló különleges folyamat többféleképpen is hordható formákat eredményez, és mindeközben természetesen a funkcionalitásról sem feledkezem meg.

Különös figyelmet fordítok a ruhák kombinálhatóságára, valamint az átjárhatóságra is, az egyes szettek, színek és kollekciók között, ami megkönnyíti az öltözködést és megadja a harmóniát. Az egyes darabok, megfelelő kiegészítőkkel kombinálva egyszerre illeszthetők be az elegáns vagy éppen a mindennapi megjelenésbe.

Környezettudatos szemléletem miatt, igyekszem fenntartható módon készült anyagokkal, pl. biopamuttal dolgozni, és fontos számomra az is, hogy a ruhadarabok készítésének minden fázisában tekintettel legyünk a környezetre.

Az Art on Me ruhákkal szeretném megadni nektek azt a magabiztosságot és harmóniát, amivel minden nap jól érezhetitek magatokat.

Shopping Cart
Scroll to Top